DATATJÄNSTER HUDIKSVALL

Datakonsulten Bergegård – datatjänster Hudiksvall

din expert på datatjänster

Söker du någon som erbjuder datatjänster i Hudiksvall? I så fall så hjälper jag dig. Jag behärskar branschen olika områden och är ett tryggt och bra val! Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta mig!

JAG GER DIG

Effektivitet

Att anlita en professionell it-expert innebär generellt en kortare process för att hitta problemet och åtgärda det. Mina tjänster utförs effektivt, men utan några genvägar eller brister i kvaliteten på resultatet. Här får du kort och gott en tidseffektiv lösning av hög kvalitet!

Erfarenhet

Med en meriterande erfarenhet inom branschens olika områden så är jag ett tryggt val, oavsett om det handlar om nyinstallation eller support. Jag ger mina kunder rådgivning och kommer med egna förslag på förbättringar, för att kunden ska få en så bra lösning som möjligt.

Service

It-branschen kan vara komplex för den som inte är insatt, men den är också för många väldigt nödvändig. Som kund blir du informerad om vad jag utför och varför jag gör det. För mig är det viktigt att du både är nöjd med mitt utförande och bemötande.

MINA TJÄNSTER

En datakonsult som verkligen kan sin bransch!

Utvecklingen inom data och it går konstant framåt, jag ser därför till att alltid hålla mig uppdaterad på de nya teknikerna och lösningarna. Här får du en lösning som ligger i tiden!

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Plats

Långgatan 22, 827 31 Ljusdal

Ring

0706-58 32 46